Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 
Propozycje zmian i usprawnienia forum 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 lis 2014, 22:30
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
Witam.
Wiem, że forum jest na razie w budowie, więc chciałbym podzielić się swoimi propozycjami z administracją forum.

Proponuję wprowadzić rangi, dla poszczególnych grup na forum, żeby było jaśniej i czytelniej dla wszystkich użytkowników ;)

Można byłoby wprowadzić też opcję 'pochwal posta', która jest też popularna na innych forach.

Czy można byłoby też wprowadzić możliwość korzystania z kodów html w postach?
Przykładowo:
<center>Tekst wyśrodkowany</center>


16 lis 2014, 20:36
Wyświetl profil
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:46
Posty: 77
Odpowiedz z cytatem
Imho wizja rang niezbyt mi się podoba, myślę, że na takim forum nie są potrzebne, bo data dołączenia i ilość postów w zupełności wystarczy do określenia "stażu" danego użytkownika na forum plus nasz napisowy półświatek to dość hermetyczne środowisko. No ale ogólnie jeśli więcej osób będzie chciało tej funkcji oraz pozostałych, o których piszesz, to wtedy się zastanowimy. :)

_________________
http://westeros.pl
http://GrupaHatak.pl
http://www.facebook.com/GrupaHatak

Obrazek


24 lis 2014, 19:59
Wyświetl profil WWW
Rebel Sub Team
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 paź 2014, 20:45
Posty: 84
Odpowiedz z cytatem
Po co HTML? Przecież można bbc do środkowania zrobić.

_________________
RebelSubTeam


24 lis 2014, 20:01
Wyświetl profil

Rejestracja: 14 gru 2014, 21:59
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
Właśnie zarejestrowałem się żeby napisać coś w temacie o nowej stronie, ale dostałem maila potwierdzającego rejestrację i ze zgrozą zobaczyłem w nim moje hasło zapisane jawnym tekstem. To chyba jakiś żart, prawda?
Mam nadzieję że moje hasło w bazie nie jest trzymane jawnie. Nawet jeśli nie to mailem też nie powinno takie przyjść.


14 gru 2014, 22:04
Wyświetl profil

Rejestracja: 14 sty 2015, 13:57
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
Też właśnie założyłem konto i aż mi oczy na wierzch wyszły jak zobaczyłem swoje hasło w mailu. TO JEST NIEZGODNE Z WSZELKIMI ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA


14 sty 2015, 13:59
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 19:19
Posty: 16
Odpowiedz z cytatem
wiele silników wysyła domyślnie hasło na maila, a w bazie trzyma zakodowane.


14 sty 2015, 21:32
Wyświetl profil

Rejestracja: 14 sty 2015, 13:57
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
Wypowie się ktoś z administracji? Dla mnie wysyłanie hasła mailem to jakiś absurd, coś co nie ma prawa mieć miejsca. Po co to komu?


24 sty 2015, 17:15
Wyświetl profil
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:46
Posty: 77
Odpowiedz z cytatem
Na pewno nikt z adminów nie ma dostępu do haseł podawanych podczas rejestracji i nie ma nawet możliwości stworzenia sobie takiego dostępu. Zerknę w wolnej chwili, czy da się zmienić formę wysyłanego maila z potwierdzeniem rejestracji, aby każdy mógł spać spokojnie. :)

_________________
http://westeros.pl
http://GrupaHatak.pl
http://www.facebook.com/GrupaHatak

Obrazek


25 sty 2015, 16:04
Wyświetl profil WWW

Rejestracja: 21 lis 2014, 14:53
Posty: 52
Odpowiedz z cytatem
Iglo666 co to za problem odkodować md5 ;)


26 sty 2015, 14:23
Wyświetl profil

Rejestracja: 16 lis 2014, 19:01
Posty: 35
Odpowiedz z cytatem
Czy dałoby radę przygotować faviconkę dla forum?


07 lut 2015, 20:02
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 584
Odpowiedz z cytatem
tak, dałem dla grafika, zrobi pewnie w wolnej chwili


07 lut 2015, 20:58
Wyświetl profil

Rejestracja: 16 lis 2014, 19:01
Posty: 35
Odpowiedz z cytatem
Fajnie, że jest ta favicona, ale wygląda tak samo jak ta ze strony. Może dałoby radę jakoś je odróżnić? Choćby kolorystycznie. Teraz mam na pasku zakładek dwie takie same ikony.


10 lut 2015, 20:24
Wyświetl profil

Rejestracja: 22 lis 2014, 20:26
Posty: 106
Odpowiedz z cytatem
Zamienić kreseczki, dłuższą dać na dół :)


10 lut 2015, 22:16
Wyświetl profil

Rejestracja: 03 paź 2016, 19:29
Posty: 1
Odpowiedz z cytatem
Wiem ze nie tu ale nie mogę gdzie indziej . JAK mam zalozyc nowy temat . Na dole pisze ze moge ale NIGDZIE nie ma guzika NOWY.


03 paź 2016, 19:37
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 14 ] 

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software