Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ] 
Nowe Napisy24.pl - user CSS 
Autor Wiadomość
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:46
Posty: 77
Odpowiedz z cytatem
@ijfaoifjaogh

Świetna robota, już sobie wstawiłem. :)

_________________
http://westeros.pl
http://GrupaHatak.pl
http://www.facebook.com/GrupaHatak

Obrazek


08 sty 2015, 18:27
Wyświetl profil WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 gru 2014, 14:02
Posty: 36
Odpowiedz z cytatem
A jakiego dodatku używacie do zmiany tego CSS? Używam Chrome'a...


08 sty 2015, 20:49
Wyświetl profil
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:46
Posty: 77
Odpowiedz z cytatem
Co do Chrome to nie pomogę, ale na zaś napiszę, że w Firefoksie idzie to zrobić od ręki po zainstalowaniu wtyczki Stylish.

_________________
http://westeros.pl
http://GrupaHatak.pl
http://www.facebook.com/GrupaHatak

Obrazek


08 sty 2015, 21:23
Wyświetl profil WWW

Rejestracja: 24 paź 2014, 15:56
Posty: 110
Lokalizacja: Tychy
Odpowiedz z cytatem
a moj problem?

_________________
Łukasz Janik


08 sty 2015, 21:32
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 gru 2014, 14:02
Posty: 36
Odpowiedz z cytatem
ijfaoifjaogh pisze:
@Igloo666, dzięki, chociaż tak mogę podziękować za Twoje korektowanie ;)

W wolnym czasie pewnie jeszcze będę poprawiał detale, jeśli są chętni to podam też uaktualnioną wersję.

A ja poproszę :D Bo skorzystałem z tego co podałeś i lekko zmodyfikowałem pod siebie, ale jeszcze nie wszystko. Masz tam może to, żeby po posortowaniu wiersze były na przemian?


08 sty 2015, 21:43
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 15:56
Posty: 110
Lokalizacja: Tychy
Odpowiedz z cytatem
@lukjan, podaj link do przykładowego komentarza.
oto przyklad http://napisy24.pl/komentarze?napisId=82631

_________________
Łukasz Janik


08 sty 2015, 21:47
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 15:56
Posty: 110
Lokalizacja: Tychy
Odpowiedz z cytatem
nie probowalem, w moim profilu jest awatar.

_________________
Łukasz Janik


08 sty 2015, 21:58
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 gru 2014, 14:02
Posty: 36
Odpowiedz z cytatem
@ijfaoifjaogh
Dzięki ;) A podrzuć jeszcze full wersję, jestem ciekaw efektu końcowego :)


08 sty 2015, 22:00
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 gru 2014, 14:02
Posty: 36
Odpowiedz z cytatem
Hmm to dziwne skoro tamten css jest aktualny :P Bo tutaj nie ma usuniętej kolumny "Akcja". Ani zwiększonej szerokości kolumny "Postęp". Ale akurat z tym sobie poradziłem i trochę też zmodyfikowałem Twoją wersję :P Dzięki :D


08 sty 2015, 22:18
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 15:56
Posty: 110
Lokalizacja: Tychy
Odpowiedz z cytatem
ijfaoifjaogh pisze:
@lukjan, spróbuj może z inną nazwą pliku.
Przy komentarzu tak wygląda adres do grafiki: http://napisy24.pl/images/comprofiler/t ... on_owl.png
Problemem są te tn, nie jestem tu adminem to trochę na ślepo działam

ja mam awatar wybrany z galeri ze strony.

_________________
Łukasz Janik


08 sty 2015, 22:23
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 15:56
Posty: 110
Lokalizacja: Tychy
Odpowiedz z cytatem
ijfaoifjaogh pisze:
@lukjan, nawet nie wiedziałem, że jest galeria
Jeśli zależy Tobie na tym avatarze, spróbuj go zapisać i wysłać z dysku: http://napisy24.pl/images/comprofiler/g ... on_owl.png

donbra, dziala. czyli jest za malo miejsca w komentarzach na awatary z galeri

_________________
Łukasz Janik


09 sty 2015, 10:25
Wyświetl profil
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:46
Posty: 77
Odpowiedz z cytatem
@ijfaoifjaogh

Wydzieliłem posty z tamtego tematu i przeniosłem je do tego i podczas procesu przypadkowo skasowałem pierwszego posta - udało się go przywrócić, ale już bez linków, więc jak możesz uzupełnij ten do Opery. Thx. :)

_________________
http://westeros.pl
http://GrupaHatak.pl
http://www.facebook.com/GrupaHatak

Obrazek


09 sty 2015, 16:44
Wyświetl profil WWW
Grupa Hatak

Rejestracja: 25 paź 2014, 23:01
Posty: 42
Odpowiedz z cytatem
Przydałoby się coś zrobić z polami w formularzach bo nie widać wpisanego tekstu bez jego zaznaczenia:
Obrazek

Na zakładce tłumaczenia przydałoby się przemieścić przycisk opcji skryptu bo się przyciski nie mieszczą.
Proponuję zastąpić nim "domek" bo na stronę główną przekierowuje już logo strony i niepotrzebny jest już "domek". ;)

Bez skryptu:
Obrazek

Ze skryptem:
Obrazek


22 sty 2015, 15:38
Wyświetl profil

Rejestracja: 19 gru 2014, 14:26
Posty: 44
Odpowiedz z cytatem
Pewnie brakuje czegoś takiego:

textarea:focus, input[type=text]:focus
{ color: #202000 !important;
}


22 sty 2015, 18:43
Wyświetl profil

Rejestracja: 10 sty 2015, 18:07
Posty: 7
Odpowiedz z cytatem
Tak na szybko jako opcja.

Obrazek


22 sty 2015, 19:50
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 15 ] 

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software