Odpowiedz w temacie  [ Posty: 391 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Następna
Błedy w programie 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 21 lis 2014, 14:53
Posty: 53
Odpowiedz z cytatem
Vieslav to błąd dosyć częsty przy robieniu byle czego na tym programie... kwestia serwera chyba że zamulony


10 lis 2016, 13:56
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 647
Odpowiedz z cytatem
#Vieslav czy na 100% masz wersję 1.7?


10 lis 2016, 15:08
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 7:21
Posty: 313
Odpowiedz z cytatem
@Arczi, tak, wersja 1.7.
Nawet dosłownie 5 minut temu próbowałem dodać napisy do Mechanika programem i znowu wywaliło ten błąd.
Musiałem ręcznie.
Nawet nagrałem to:
http://www75.zippyshare.com/v/EELabesb/file.html


10 lis 2016, 15:58
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 647
Odpowiedz z cytatem
nowy 1.8 już na serku: http://napisy24.pl/program/co-nowego

#Vieslav - Twoje błędu nie udało mi się powtórzyć - musi to być jakiś błąd ewentualnie na serwerze - będę tam jeszcze szukał...


11 lis 2016, 1:54
Wyświetl profil

Rejestracja: 06 maja 2015, 18:15
Posty: 9
Odpowiedz z cytatem
Arczi pisze:
tak powinno to działać - np. jeżeli katalog gdzie ściągasz torrentem pliki to ten sam który jest monitorowany to wszystko ładnie się samo dodaje, ale proszę zaznaczyć aby monitorował także podkatalogi


No niestety u mnie czasemi to działa, a czasami nie. Nie wiem od czego to zależy.

A planujesz dodać opcję w ustawieniach, by nie pobierał napisów, jeżeli wcześniej zostały już ściągnięte? Przydatne to jest, jak się dodaje cały katalog do programu :)


11 lis 2016, 10:46
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 7:21
Posty: 313
Odpowiedz z cytatem
W 1.8 na razie ten błąd nie wyskoczył.


12 lis 2016, 10:14
Wyświetl profil

Rejestracja: 21 lis 2014, 14:53
Posty: 53
Odpowiedz z cytatem
usuń pobrane jak nie działało tak nie działa... klikam i nic sie nie dzieje.... dopiero musze kliknąć kliknij zaznaczone i wtedy usuwa sie


12 lis 2016, 13:21
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 647
Odpowiedz z cytatem
usuwa tylko pobrane z 3 gwiazdkami - jak jest 1 gwiazdka to czeka na napisy lepszej jakości z serwisu napisy24.pl!


12 lis 2016, 13:35
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 7:21
Posty: 313
Odpowiedz z cytatem
Dodawanie imdb w programie dla seriali jest uciążliwe bo trzeba każdy odcinek osobno klikać.
Przy wielu odc i sezonach odechciewa się od razu.
Pasowałoby, żeby można było zaznaczyć kilka(naście) pozycji i zmienić imdb dla wszystkich za jednym zamachem.
To samo przy dodawaniu napisów tylko do programu.


12 lis 2016, 13:43
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 647
Odpowiedz z cytatem
faktycznie dodawanie imdb jest słabe, powinno być wyszukiwanie po tytule + automatyczne rozpoznawanie od razu i mam to w planach na najbliższe wersje


12 lis 2016, 13:50
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 7:21
Posty: 313
Odpowiedz z cytatem
@Arczi, z wysyłaniem napisów programem do serwisu jest wszystko w porządku?
Bo któryś raz z kolei próbowałem dodać programem. Pojawił się komunikat, że napisy wysłano, ale na stronie ich nie ma. Musiałem ręcznie dodawać.


15 lis 2016, 9:38
Wyświetl profil

Rejestracja: 21 lis 2014, 14:53
Posty: 53
Odpowiedz z cytatem
wszystko idzie w dobrą stronę.

- brakuje mi w momencie jak klikne Szukaj napisy np jak mam liste 10 pozycji żeby jakoś pokazywało które obecnie napisy sprawdza gdyż troche mieli i fajnie by było widzieć dla którego filmu/serialu program obecnie "mieli" / "szuka" napisy

- autoupdate wkońcu naprawić

- wywaliłbym ta opcje SMS bo przypuszczam że nikt z tego nie korzysta albo zliczyłby osoby na palcach 1 dłoni

- w ustawieniach jest opcja Pobierz napisy w języku: ... po co to jest skoro do wyboru sie ma tylko język Polski

- jak się kliknie w reklame raz otwiera ją w domyslnej przeglądarce (Chrome u mnie), a czasem niewiadomo czemu w IE


takie luźne przemyślenia. Ważne, że już tak nie zamula i działa git


16 lis 2016, 1:13
Wyświetl profil

Rejestracja: 21 lis 2014, 14:53
Posty: 53
Odpowiedz z cytatem
- ściąganie napisów dla całych folderów działa masakrycznie. Mam 15 odcinków serialu w folerze i daje pobierz i musi minąć z 3-4min zanim wogóle liste tych filmów doda do programu

- "usuń pobrane" guzik powinien być tylko aktywny w momencie kiedy są do usunięcia napisy dla filmów z 3 gwiazdkami... a nie ciągle... jak to jest teraz


24 lis 2016, 16:22
Wyświetl profil

Rejestracja: 21 lis 2014, 14:53
Posty: 53
Odpowiedz z cytatem
- reklamy z dźwiękiem ? serio ?


02 gru 2016, 3:35
Wyświetl profil

Rejestracja: 22 maja 2016, 9:07
Posty: 13
Odpowiedz z cytatem
KaweX pisze:
- reklamy z dźwiękiem ? serio ?
I to jeszcze rozkręconym na maksa! W programie błąd na błędzie, a każda kolejna wersja tylko rozkręca się w kwestii upierdliwości reklam. Czekam aż dołożą jeszcze blokadę, że bez 10 minut oglądania tych g… reklam, nie będzie można sprawdzić dostępności napisów.


02 gru 2016, 10:58
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 647
Odpowiedz z cytatem
fakt - testujemy różne reklamy od różnych reklamodawców i faktycznie ta jest zbyt uciążliwa....
(w poniedziałek coś wymyślimy...)


03 gru 2016, 0:16
Wyświetl profil

Rejestracja: 21 lis 2014, 14:53
Posty: 53
Odpowiedz z cytatem
kolejny błąd znalazłem....
mam w folderze np.

111.avi
111.txt
(111 to przykład, tutaj jakiś tytuł serialu)

wchodze w program i zmieniam żeby mi ściągało na .srt , bo chce mieć .txt i .srt dla tego odcinka i klikam prawy ściągnij napisy. Ściaga.srt dla tego serialu ale jakimś cudem kasuje .txt .... tak jakby program kasował napisy w .txt ...dziwne


10 sty 2017, 12:15
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 15:56
Posty: 110
Lokalizacja: Tychy
Odpowiedz z cytatem
program zawiesza sie, w nowej wersji aktualizacji windowsa 10.

_________________
Łukasz Janik


10 kwie 2017, 13:40
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 647
Odpowiedz z cytatem
myślę że to bardziej coś nie halo jest z programem antywirusowym który albo wywalił jakieś pliki programu albo blokuje program.
często problemy są z avastem czy kasperskim
proszę dodać program do wyjątków, a zainstalować na wyłączonym antywirusie


10 kwie 2017, 18:47
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 15:56
Posty: 110
Lokalizacja: Tychy
Odpowiedz z cytatem
odinstalowalem i ponowne zainstalowalem, jest tak samo.

nie mam zainstalowanego antywirusa, tylko mam nowego defendera.

_________________
Łukasz Janik


11 kwie 2017, 12:56
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 647
Odpowiedz z cytatem
pobrałem wszystkie najnowsze aktualizacje do win10 64bit na 3 kompach bo akurat teraz mam dostep do tylko takich 3 i wszystko śmiga ładnie.

czym się objawia to zacinanie? w którym momencie to się dzieję?


11 kwie 2017, 13:27
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 15:56
Posty: 110
Lokalizacja: Tychy
Odpowiedz z cytatem
a ma pan aktualizacja redstone 2?

zaraz po wlaczeniu sie zawiesza, i pojawia sie okno, ze trwa zamykanie programu

_________________
Łukasz Janik


11 kwie 2017, 13:40
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2017, 4:09
Posty: 3
Odpowiedz z cytatem
Na mojej wersji windowsa 10 nadal program nie działa. Po poprawnej instalacji i uruchomieniu pojawia się ikona na pasku. Ale gdy tylko chce w nia kliknac od razu znika.

Moj system [nie chce mi się przepisywać ;-):
Obrazek


11 kwie 2017, 23:33
Wyświetl profil WWW
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 647
Odpowiedz z cytatem
mój to
Wersja 1607
14393.969


12 kwie 2017, 11:24
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 7:21
Posty: 313
Odpowiedz z cytatem
Arczi coś jest na rzeczy.
Sprawdz od czasu do czasu maila napisy@napisy24.pl i Facebook to zobaczysz ze kilka osob o tym pisalo.


12 kwie 2017, 11:51
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 391 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Następna

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software