Odpowiedz w temacie  [ Posty: 367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Błędy, ale tylko od strony użytkownika 
Autor Wiadomość
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 678
Odpowiedz z cytatem
dzięki, poprawione


04 maja 2017, 15:01
Wyświetl profil

Rejestracja: 23 paź 2014, 22:08
Posty: 13
Odpowiedz z cytatem
Znów zwężyła się kolumna grupa w Oczekiwane przeze mnie i wiersze zajmują 2 linie.


06 maja 2017, 10:44
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 678
Odpowiedz z cytatem
hmm, nie widzę - pod jakim linkiem dokładnie?


06 maja 2017, 11:01
Wyświetl profil

Rejestracja: 23 paź 2014, 22:08
Posty: 13
Odpowiedz z cytatem
http://napisy24.pl/tlumaczenia - oczekiwane przeze mnie (załączam screen)


Załączniki:
1.JPG
1.JPG [ 60.31 KiB | Przeglądany 8753 razy ]
07 maja 2017, 20:00
Wyświetl profil

Rejestracja: 23 paź 2014, 22:08
Posty: 13
Odpowiedz z cytatem
up


18 maja 2017, 19:44
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 678
Odpowiedz z cytatem
zupgradowałem php z 5.3 na 7.1, poprawiłem setki skryptów, komponentów obcych firm, ale qde tego nie czaje dlaczego tak się dzieje :-(

podejdę do tego jeszcze raz w wolniejszej chwili...


18 maja 2017, 19:49
Wyświetl profil

Rejestracja: 23 paź 2014, 22:08
Posty: 13
Odpowiedz z cytatem
Ok. Najdziwniejsze jest to że na innych podstronach jest ok a po naprawie jakiś czas też ok a po pewnym czasie znów sie psuje :(


22 maja 2017, 17:12
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 7:21
Posty: 323
Odpowiedz z cytatem
Nom, rozjechało się wszystko: Komentarze, Tabelka, Podgląd napisów itp


23 maja 2017, 9:20
Wyświetl profil

Rejestracja: 22 lis 2014, 20:26
Posty: 121
Odpowiedz z cytatem
Jest jakiś problem z kolorami w napisach. W American Gods (webrip) w txt. to:
Cytuj:
{1460}{1544}{c:$00008B}{y:b}.:: GrupaHatak.pl ::.
{1561}{1647}{c:$00008B}{y:b}facebook.pl/GrupaHatak

jest wyświetlane na czerwono. W napisach .srt jest to i wyświetla się na czarno, ciemno.
Cytuj:
11
00:01:00,894 --> 00:01:04,397
<font color="#B0800"><b>.:: GrupaHatak.pl ::.</b></font>

12
00:01:05,106 --> 00:01:08,693
<font color="#B0800"><b>facebook.pl/GrupaHatak</b></font>


Z tego co widzę w drugim odcinku napisy .srt były czerwone a problem występuje od 3 odcinka, czyli gdzieś od 15 maja.


29 maja 2017, 12:54
Wyświetl profil

Rejestracja: 22 lis 2014, 20:26
Posty: 121
Odpowiedz z cytatem
Kolor czerwony w napisach .srt to #ff0000 a nie nie wiadomo skąd #B0800
http://www.visualsubsync.org/help/srt


30 maja 2017, 7:49
Wyświetl profil

Rejestracja: 24 paź 2014, 7:21
Posty: 323
Odpowiedz z cytatem
Niepotrzebne entery w komentarzach rozciągają stronę:
Obrazek


05 cze 2017, 10:26
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 sie 2015, 15:48
Posty: 21
Odpowiedz z cytatem
Przydałoby się poprawić treść komunikatu o przyjęciu zaproszenia. Szwankuje zarówno logika, jak i polszczyzna :(.
Najpierw pojawia się komunikat, że "Ta wiadomość została wygenerowana automatycznie przez system kontaktów. Możesz na nią bez kłopotu odpowiedzieć."
A na końcu: "Nie możesz odpowiedzieć na tę wiadomość."
To mogę, czy nie?

Jest jeszcze w środku: "Twoja zaproszenie" - zwykła literówka, która mi się też dość często zdarza, ale wygląda w tym miejscu komicznie.


Załączniki:
zaproszenie zaakceptowana.JPG
zaproszenie zaakceptowana.JPG [ 26.55 KiB | Przeglądany 8349 razy ]
19 sie 2017, 22:03
Wyświetl profil

Rejestracja: 11 paź 2017, 13:26
Posty: 1
Odpowiedz z cytatem
dzięki za pomoc

_________________
zaplo


12 paź 2017, 12:10
Wyświetl profil
Project Haven
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 paź 2014, 13:32
Posty: 83
Lokalizacja: Land of Mordor
Odpowiedz z cytatem
Właśnie wrzuciłam napisy - a tu ramka z ostrzeżeniem: Ostrzeżenie
Ostrzeżenie: Pliku /var/www/vhosts/napisy24.pl/httpdocs/tmp/59e279d562d56-Greys.Anatomy.S14E04.720p.HDTV.x264-AVS.txt nie załadowano ze względów bezpieczeństwa!
ale napisy są normalnie dodane. Ki diabeł?


Załączniki:
blad_n24.jpg
blad_n24.jpg [ 155.49 KiB | Przeglądany 8054 razy ]

_________________
Darkness there, and nothing more.
14 paź 2017, 23:00
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 sie 2015, 15:48
Posty: 21
Odpowiedz z cytatem
Serial Knightfall - ma swoją stronę (http://napisy24.pl/serial/Knightfall), ale coś się na niej skopało, ponieważ nie wyświetla w ogóle tabelki z odcinkami / napisami, chociaż są już literki do trzech odcinków (http://napisy24.pl/komentarze?napisId=105917, http://napisy24.pl/komentarze?napisId=106061, http://napisy24.pl/komentarze?napisId=106178)
Po kliknięciu w obrazek serialu przy stronie z komentarzami pokazuje się taka strona:


Załączniki:
Knightfall na n24.JPG
Knightfall na n24.JPG [ 68.25 KiB | Przeglądany 6889 razy ]
29 gru 2017, 1:35
Wyświetl profil
Administrator

Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37
Posty: 678
Odpowiedz z cytatem
skrypt poprawiony
jeżeli inne seriale jednosezonowe tak się pokażą proszę adminów o kliknięcie klawisza "odnów" co poprawi sprawę
generalnie w ciągu max 14 dni samo wszystko powinno się ponaprawiać.


30 gru 2017, 13:21
Wyświetl profil

Rejestracja: 14 gru 2014, 18:16
Posty: 6
Odpowiedz z cytatem
Witam. Mam zaptaszkowane kilka seriali, żeby automatycznie powiadamiało o napisach. Opcja dodaje również mnie automatycznie na listę oczekujących na tłumaczenie i wszystko jest ok, ale czasem zdarza się, że są na przykład dwa tłumaczenia i jedno sobie z listy tłumaczonych odptaszkuję bo na przykład inne napisy już wyszły lub po prostu czekam na napisy konkretnego autora i tu dochodzimy do sedna sprawy. Po każdej aktualizacji takiego tłumaczenia, wskakuje mi ono z powrotem na listę oczekujących tłumaczeń i muszę odhaczać za każdym razem. Mega irytujące, myślę że to przeoczenie adminów. Pozdrawiam.


07 maja 2018, 14:07
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software