Od razu spodobał mi się design i prostota. Bez przeładowania, wszystko jest intuicyjne: kategorie gier, wyszukiwarka, szybki dostęp do gier na żywo i bonusów. Wszystko to sprawia wrażenie projektu stworzonego nie po to, by „okroić pieniądze początkującym”, ale po to, by grać naprawdę długo. Strona znajduje się tutaj: https://spinmillion.pl/. Ładuje się szybko i działa dobrze nawet na telefonie (a to, trzeba przyznać, nie zawsze jest normą w tego typu projektach).
A teraz do rzeczy: wybór gier jest ogromny, wielu znanych dostawców, dostępne są zarówno klasyczne gry, jak i tryb na żywo z prawdziwymi krupierami. Ruletka na żywo nie zacina się, czat działa, obraz jest przejrzysty. Bonus na start — do 8000 zł + darmowe spiny. Nie jestem fanem bonusów, ale tutaj naprawdę dali mi je bez żadnych haczyków.
Oddzielnie o wypłacie: nie natychmiast, ale w rozsądnych granicach – zajęło mi to około 2 dni. Jest wsparcie Revolut, co jest bardzo wygodne w Polsce. Weryfikację przeszedłem szybko, wszystko jest w porządku.
Krótko mówiąc, jeśli ktoś też szuka czegoś nie masowego, ale jednocześnie stabilnego – całkiem możliwe, że da mu szansę. Jeśli już korzystałeś – ciekawe doświadczenia, może są jakieś niuanse, których nie zauważyłem.