Po drugie jak wchodzimy w czyiś profil i jest PM to tekst obok jest po angielsku. Chyba nie tak miało być.
Po co we własnym profilu adres IP, który i tak nie jest widoczny, oraz Userid??
Kod: Zaznacz cały
<item>
<title>Rizzoli & Isles 5x14</title>
<description>Nowe napisy do Rizzoli & Isles 5x14 (Partnerki)</description>
<link>http://napisy24.pl/download?napisId=84124</link>
<pubdate>22:16; 26 February 2015</pubdate>
</item>
<item>
<title>Rizzoli & Isles 5x14</title>
<description>Nowe napisy do Rizzoli & Isles 5x14 (Partnerki)</description>
<link>http://napisy24.pl/download?napisId=84124</link>
<pubdate>22:16; 26 February 2015</pubdate>
</item>
<description><![CDATA[<div class="feed-description"><?php
require('run/pages/nowe.php');
?></div>]]></description>
<summary type="html"><div class="feed-description"><?php
?></div></summary>
<content type="html"><div class="feed-description"><?php
?></div></content>
section#content .form-row, .control-group {
padding: 4px;
}
section#content .form-row .field, .controls {
...
float: left;
...
line-height: 32px;
...
}
Mam ten sam problem, zaznaczam -> odświeżam stronę -> brak zaznaczenia.OloDev pisze:Nie da się zapisać na tłumaczenie, ani w tabelce z tłumaczeniami ani na stronie seriale. Serwer w odpowiedzi zwraca 500 Internal Server Error, mimo to checkbox się zaznacza jakby wszytko było OK.
Sprawdź, czy dla tej strony nie kasujesz ciasteczek po zamknięciu przeglądarki/wyjścia ze strony.JacekB pisze:Już mnie męczy ciągłe logowanie. Od kilku dni każde uruchomienie przeglądarki (kilka lub kilkanaście razy dziennie) to logowanie od nowa. Zdarza się też też, że otwarta strona z napisami jest zalogowana a otwarta w innej karcie zakładka Tłumaczenia już wymaga logowania.
No i nadal nie można dodać oceny w ramach opcji "edytuj" czyli po obejrzeniu filmu z napisami.
A programy dbające o prywatność? Coś nowego w tym stylu w kompie?JacekB pisze:Problem w tym, że z mojej strony nic się nie zmieniło.
Ta sama przeglądarka, w ustawieniach nic nie zmieniane.
Stara wersja N24 - zero problemów z "trzymaniem" logowania
Nowa wersja - najpierw ciągłe wylogowywanie, potem gdzież 2 tygodnie ok a od miesiąca znowu problem z logowaniem.
I nie sądzę, że wina leży po mojej stronie.
Odkurzacza nie mam. antywirusa nie zmieniałem i jego ustawienia są takie same jak sprzed nowej wersji N24. Inne strony wymagające logowania jak "trzymały " logowanie tak trzymają. Prywatności też nie poprawiałem. I tylko z N24 są problemy w zakresie logowania.Może masz program odkurzacz lub podobny lub gdzieś w opcjach jakiegoś antywirusa ustawiłeś koasowanie ciasteczek lub gdzieś ustawiłeś większą prywatność lub trym inkognito?