Brak możliwości dodania tłumaczenia

Uwagi na temat działania serwisu.
Professorek
Posty: 11
Rejestracja: 07 cze 2017, 23:40

Brak możliwości dodania tłumaczenia

Post autor: Professorek » 07 cze 2017, 23:42

Witam. Tłumaczę odcinek serialu i chciałbym dodać postęp % tłumaczenia. Jednakże nie wyświetlają mi się te 2 ikonki. Login taki sam jak na forum. Jakaś rada?

Awatar użytkownika
buszmen201
Posty: 33
Rejestracja: 07 maja 2017, 21:58
Lokalizacja: Ciemna Strona Internetu

Re: Brak możliwości dodania tłumaczenia

Post autor: buszmen201 » 08 cze 2017, 8:45

Włącz ciemną skórkę, na niej wszystko działa :)
Polecam,
乃ㄩ丂乙爪乇几201

Professorek
Posty: 11
Rejestracja: 07 cze 2017, 23:40

Re: Brak możliwości dodania tłumaczenia

Post autor: Professorek » 08 cze 2017, 16:25

Na jasnej i ciemnej nie ma buttonów. Po wyczyszczeniu cookies dalej to samo. Jest sama rubryka.

//edit
Nie jest to również wina przeglądarki. Ewidentnie błąd z Waszej strony.

Ktoś się tym zajmie? Z góry dzięki za odpowiedź :)

Awatar użytkownika
buszmen201
Posty: 33
Rejestracja: 07 maja 2017, 21:58
Lokalizacja: Ciemna Strona Internetu

Re: Brak możliwości dodania tłumaczenia

Post autor: buszmen201 » 08 cze 2017, 21:44

Obrazek
Jeżeli mowa o tym co powyżej to znaczy, że problem jest po Twojej stronie. Jakby był ogólny problem toby forum szalało...
Aczkolwiek zapewne Adminowi przydadzą się informacje typu:
System: np. W10 PRO x64 BUILD ...
Przeglądarka: np.Waterfox 53.0.3 (x64)
Pluginy, Dodatki: np. uBlock, uMatrix, HTTPs Everywhere
AV: np. KIS 2017 18.0.0.405 (a)
Firewall: np. zintegrowany z KIS 2017
Dodatkowe informacje: np. Internet radiowy, Polska
Polecam,
乃ㄩ丂乙爪乇几201

Arczi
Administrator
Posty: 708
Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37

Re: Brak możliwości dodania tłumaczenia

Post autor: Arczi » 08 cze 2017, 23:20

ikonki widzi albo admin albo właściciel pliku - inni nie - może na innym koncie jest wstawione to tłumaczenie?

Professorek
Posty: 11
Rejestracja: 07 cze 2017, 23:40

Re: Brak możliwości dodania tłumaczenia

Post autor: Professorek » 09 cze 2017, 9:37

Dziękuje, poradziłem sobie. Rzeczywiście błąd występował u mnie na Chromie. Przyczyny nie znam, ale zniknął ;)

Wybaczcie za zamieszanie, temat wyczerpany.

ODPOWIEDZ
meble kuchenne na wymiar warszawa