Szukam osoby do tłumaczenia - zapłacę
Szukam osoby do tłumaczenia - zapłacę
Jak w temacie, szukam tłumacza, który ma wolny czas do przetłumaczenia filmu / filmów, zapłacę za robotę. Kontakt na prywatną wiadomość.
Re: Szukam osoby do tłumaczenia - zapłacę
Czy to jest jeszcze aktualne?
Mi się wydaje, że warto w takich tematach poszperać w Internecie. To jest naprawdę dość dobre źródło wiedzy oraz informacji
Wkrótce przyszedł sen i zamknął za mną ciężką, ołowianą bramę - po drugiej stronie snów nie było
Ja to się na tym kompletnie nie znam. Dlatego też lepiej nie będę się wypowiadał.
Są rzeczy, których nie da się zrobić, jeżeli nie pójdzie się na koniec świata.
- FanSeriali9
Ja zawsze szukam informacji na ten temat w Internecie. Moim zdaniem nie ma lepszego źródła wiedzy i informacji
Normalny człowiek nie robi rzeczy, których musiałby się wstydzić.
Popieram w tym całkowicie poprzednika.
najważniejsza jest cierpliwość
- sunsgrowit
Ja zasadniczo również
Bo każdy związek jest tykającą bombą. A tylko niektóre to niewypały.
- granitpflaster3
Muszę się w pełni zgodzić z moimi przedmówcami. Wszystko w tym temacie zostało już powiedziane.
Autorytetem dla własnych dzieci nie jest się z racji samego bycia rodzicem, ale żeby nim zostać, trzeba się o to bardzo starać.
- granitpflaster3
Jest wiele ciekawych z których trudno wybrać jedyną. Oczywiście dużo zalezy od naszych oczekiwań.
Autorytetem dla własnych dzieci nie jest się z racji samego bycia rodzicem, ale żeby nim zostać, trzeba się o to bardzo starać.
Trudno znaleźć rzetelnego tłumacza, bynajmniej w taki sposób. Wiele osób wprowadza nas tylko w błąd.
Ważne i ciekawe nie jest to, czym zło jest, Phil, lecz to, co z nim robimy. Bosh wziął je i namalował te niesamowite obrazy. Stalin wziął je i zlikwidował jedną trzecią mieszkańców swojego kraju.
Czy oferta nadal jest aktualna?
Zapewne nie Ale zastanawiam się gdzie można poszukiwać podobnych ofert.
Czy ktoś słyszał może o podobnym zleceniu? jeżeli tak, proszę o informację. Pozdrawiam.
Gdzie szukać podobnych zleceń? Chciałabym coś sobie dorobić, a tłumaczenia zawsze mi dobrze szły.
meble kuchenne na wymiar warszawa