Prolbem z AdBlockiem
Prolbem z AdBlockiem
Witam,
Nie używam żadnego AdBlocka a dziś zobaczyłem taki komunikat przy próbie pobrania napisów:
"Wykryto włączony ADBlock, który nie współpracuje poprawnie z naszym serwisem."
Próbowałem na Chrome, Edge i Opera pod Windows 10. To samo.
Podobnie na Chrome na Android na komórce.
Może to jakiś bug?
Pozdrawiam
Nie używam żadnego AdBlocka a dziś zobaczyłem taki komunikat przy próbie pobrania napisów:
"Wykryto włączony ADBlock, który nie współpracuje poprawnie z naszym serwisem."
Próbowałem na Chrome, Edge i Opera pod Windows 10. To samo.
Podobnie na Chrome na Android na komórce.
Może to jakiś bug?
Pozdrawiam
Re: Prolbem z AdBlockiem
I nie masz żadnych wtyczek blokujących?
jak rozwiązać problem z adblockiem?
Reklamy widzę. Pobrać napisów nie mogę, bo niby mam włączonego adblocka
Reklamy widzę. Pobrać napisów nie mogę, bo niby mam włączonego adblocka
Otwórz odnośnik do napisów w nowej karcie tudzież oknie.svndx pisze:jak rozwiązać problem z adblockiem?
po wyłączeniu adblock trzeba nieraz wyłączyć i włączyć przeglądarkę aby ustawienia zadziałały
(reklamy naszego programu EURO to nie reklamy - pokazyją się tylko wtedy gdy adblock jest włączony)
Pobrać napisy zawsze można na stronie komentarzy - polecamy pisać komentarze i podziękować autorom za napisy
(reklamy naszego programu EURO to nie reklamy - pokazyją się tylko wtedy gdy adblock jest włączony)
Pobrać napisy zawsze można na stronie komentarzy - polecamy pisać komentarze i podziękować autorom za napisy
Tylko przy niektórych napisach pojawia się ten problem, inne można ściągnąć bez problemu. Brak w takim razie konsekwencji, więc przydałoby się coś z tym zrobić. Mimo to napisy można ściągnąć - klik prawym klawiszem, a potem "Zapisz element docelowy jako..."
-
Szacunek chłopaki, dokonaliście niemożliwego - serwis nie pozwala mi ściągnąć napisów krzycząc, że mam AdBlocka podczas, gdy go nie mam (ani innej blokującej wtyczki). WOW. Przyznam, że takie coś widzę po raz pierwszy.
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2016-06-09 o 01.47.29.png (109.04 KiB) Przejrzano 21753 razy
Panowie administratorzy, czy naprawdę nie da się nic z tym zrobić?
nie widzę u Ciebie na obrazku reklam więc chyba coś masz włączonetaknamoment pisze:Szacunek chłopaki, dokonaliście niemożliwego - serwis nie pozwala mi ściągnąć napisów krzycząc, że mam AdBlocka podczas, gdy go nie mam (ani innej blokującej wtyczki). WOW. Przyznam, że takie coś widzę po raz pierwszy.
ale na razie wyłączamy blokadę, dopracujemy to w wolniejszej chwili.
Mam podobnie, nie moge pobierac napisow, a wszystkie n24 mam odblokowane na uBlocku i Ghostery. Zalaczam podglad.
blokowanie adblocka jest wyłączone - bez problemu z adblokiem czy bez można znów pobierać - to musi być jakich cache - proszę oczyścić cache przeglądarki np. poprzez CTRL+F5
meble kuchenne na wymiar warszawa