Program nie pobiera napisów mimo, że na stronie są.
Program nie pobiera napisów mimo, że na stronie są.
Witam program nie pobiera napisów w oparciu o otagownie serialu. Przykładowo na stronie widnieje, że napisy działają z wersją 480p.HDTV.x264-mSD natomiast program tego nie widzi i nie pobiera mi napisów muszę lecieć ręcznie.
Re: Program nie pobiera napisów mimo, że na stronie są.
Witam,
mam podobny wniosek co przedmowca. Jezeli program szuka po "haszach" napisow to jezeli nie znalazl naisow powininen przeszukac katalog wg nazwy i zaproponowac ktore napisy sciagnac.
Jak zaloga planuje rozwiazac ww sprawe kiedy napisy istnieja w bazie a jedynie samego hasza nie ma aby polaczyc je z plikiem wideo?
pozdrawiam
Salata
mam podobny wniosek co przedmowca. Jezeli program szuka po "haszach" napisow to jezeli nie znalazl naisow powininen przeszukac katalog wg nazwy i zaproponowac ktore napisy sciagnac.
Jak zaloga planuje rozwiazac ww sprawe kiedy napisy istnieja w bazie a jedynie samego hasza nie ma aby polaczyc je z plikiem wideo?
pozdrawiam
Salata
już niedługo zostanie dodanych dzięki pewnym algorytmom ponad pół miliona kolejnych plików filmowych
Wg mnie ten program do dziś jest mało wiarygodny, bo nadal często zdarza się, że pokazuje mi "napisów nie znaleziono", a okazuje się, że na stronie są dostępne i trzeba je "na piechotę" (przez stronę) pobierać :/ Poza tym często też zdarza się, że zamiast polskich napisów to pobiera np. angielskie (mimo, że w ustawieniach było cały czas wyszukiwanie tylko polskie, bo inne mnie nie interesują)! No chyba, że administratorzy/moderatorzy nadal olewają co jest wrzucane przez użytkowników, bo już wiele razy to zgłaszałem (oczywiście przez opcję w programie "złe napisy"), ale i tak zostawało to bez echa. Ostatecznie jednemu z adminów w priv było kiedyś zgłoszone, że przy filmie napisy są zupełnie niezsynchronizowane z obrazem i gdy odpisał, że "nie chce mu się w to bawić", wtedy ja też już machnąłem ręką i dałem sobie spokój z tą amatorską aplikacją (przy takim podejściu wcale się nie dziwię, że jest taki poziom jaki jest), bo na szczęście są jeszcze inne rzetelniejsze miejsca z napisami, więc ta jest tylko "przy okazji" (wbudowana w allplayerze)...
prosze o informacje jak sciagnac napisy ktore sa dostepne tylko przez program, a program twierdzi ze ich nie ma? chodzi o serial Reign, seria 4. wedlug strony juz 5 odcinkow jest przetlumaczonych, odcinki mam sciagniete a ten wynalazek oprocz wyswietlania reklam nie robi nic oprocz sugestii, zebym czekal.
meble kuchenne na wymiar warszawa