PS: Pierwszy! (w tym dziale)

W napisach dostępnych na stronie tego niema.13
00:00:44,700 --> 00:00:48,650
www.NapiProjekt.pl - nowa jakość napisów.
Napisy zostały specjalnie dopasowane do Twojej wersji filmu.
Dokładnie.neo1989 pisze:W skrócie: zamiast kombinować jak ulepszać napisy dodawane do bazy własnej programu to kombinuj jak napisy z n24 (wrzucane tam od lutego 2007 roku) powiązać z programem (podpowiedź: przede wszystkim nazwa pliku, dodatkowo czas trwania, rozdzielczość, rozmiar w bajtach).
Wywal tę nieszczęsną bazę własną napisów programu i pracuj WYŁĄCZNIE na bazie n24, która jest moderowana przez ludzi mających pojęcie o jakości, a to właśnie jakość napisów (do wakacji tego roku, czuli bez obecności chorego, na ten moment, programu) była w serwisie najważniejsza.
Ja Ciebie bardzo proszę nie ośmieszaj się, czego się spodziewałeś po wywaleniu do kosza całego wątku ze strony głównej? Obiektywnej moderacji? Choćby wyjaśnienia dlaczego? Co ty z byka spadłeś? Nie tutaj, a przynajmniej nie zawsze ;---)))Psych pisze:Dlaczego skasowaliście mój komentarz? Jak bawicie się w taką cenzurę, to sorry, ale to forum będzie bez sensu.
jeden hash to jedno wydanie, grimm akurat ja lubię i pewnie ja dopisałem do wydania, które miałemmoniuska pisze:Zastanawiam się, po co ktoś usilnie dopisuje mi hash do Grimm 4x01, skoro wcześniej niż ja ktoś dodał już do bazy programu inne napisy, nie wiem czy lepsze, czy gorsze, ale program, nawet przy dopisanym do mojego Grimma hashu, ściąga tamte napisy.
Chyba coś tu jest nie tak, bo zdaje się, że baza n24 miała być "święta i najważniejsza", a wyszło jak zawsze.
Dlatego też proszę o NIE DOPISYWANIE mi hasha na siłę, skoro sama tego nie robię.
Dziękuję.
Chciałam, żeby było dobrze, więc (na próbę) do hasha, który znowu ktoś mi dopisał do Grimma, po przecinku dopisałam hash do mojego relka. Przy próbie pobrania napisów do Grimma 4x02, bo o tym odcinku mowa, pobiera napisy, które ktoś wrzucił wcześniej, a które zostały ze względu na słabą jakość z serwisu usunięte. Poza tym program ściąga te napisy jako .srt, ale z rozszerzeniem .txt, a ustawione mam pobieranie w .txt i oczywiście zaznaczony magiczny przycisk o preferowaniu napisów z bazy n24Arczi pisze:jeden hash to jedno wydanie, grimm akurat ja lubię i pewnie ja dopisałem do wydania, które miałemmoniuska pisze:Zastanawiam się, po co ktoś usilnie dopisuje mi hash do Grimm 4x01, skoro wcześniej niż ja ktoś dodał już do bazy programu inne napisy, nie wiem czy lepsze, czy gorsze, ale program, nawet przy dopisanym do mojego Grimma hashu, ściąga tamte napisy.
Chyba coś tu jest nie tak, bo zdaje się, że baza n24 miała być "święta i najważniejsza", a wyszło jak zawsze.
Dlatego też proszę o NIE DOPISYWANIE mi hasha na siłę, skoro sama tego nie robię.
Dziękuję.
być może masz inne wydanie więc hash od mojego tu nie pomoże, ale przecież chcemy, aby napisy były przez program pobierane najlepsze z bazy Napisy24.pl, aby mozna było komentować i oceniac tłumaczenia, więc jeżeli tylko byś po przecinku dodała hash swojego wydania wszyscy mieli by już tylko twoje tłumaczenie!
Arczi pisze:możesz podac mi ten Hash? sprawdzę co nie zadziałało...