Poddaję się

tak, nie zamkniete w starej wersji są nie zamknięte w nowej i trzeba je zamknąć.Lui_92 pisze:Faktycznie lista jest teraz dłuższaAle doszedłem do Californication
Trochę minęło
A może mieć to jakiś związek z niezamykaniem tych powiadomień w starej wersji?
Poddaję sięDojechałem do napisów, które wyszły 05.11.2013...
Podałem wyżej:JPC pisze:Przydałaby się opcja całkowitego ukrycia tego powiadomienia. Mail z informacją w zupełności nam wystarczy. Po co mam oglądać to samo powiadomienie 2 razy? Dostaję maila -> ściągam napisy -> zapominam. Tak to wygląda, nie potrzebuje kolejnej informacji po wejściu na stronę.
Ja już dawno dodałem sobie taką regułę ukrywania elementów do Adblocka i mam spokój:
napisy24.pl#DIV(class=alert alert-message)
to jeden klik myszkąJPC pisze:Przydałaby się opcja całkowitego ukrycia tego powiadomienia. Mail z informacją w zupełności nam wystarczy. Po co mam oglądać to samo powiadomienie 2 razy? Dostaję maila -> ściągam napisy -> zapominam. Tak to wygląda, nie potrzebuje kolejnej informacji po wejściu na stronę.
już działa.Vieslav pisze:A w ogóle system raportów działa, ja nie mogę otworzyć strony "moderuj raporty"
Na pewno?Arczi pisze:już działa.Vieslav pisze:A w ogóle system raportów działa, ja nie mogę otworzyć strony "moderuj raporty"