fakt że napiprojekt pobierze nieraz 2 godziny szybciej a nieraz 20 godzin szybciej, ale kto lubi napisy z translatora lub lekko lepsze.
z Napisy24 może jest nieraz później, ale mamy dużo większą szansę na dobre napisy!
Ja akurat oglądałem wczoraj ten film z napisami z opensubtitles i były dość znośne.lukjan pisze:no wiem, ale do tego filmu na napisy, juz czekam poltora miesiaca
To, że z serwisu można pobrać nieraz translatory nie wynika z tego że je akceptujemy. Wynika to z tego, że napisy są dostępne od razu po dodaniu przez użytkownika. Może minąć nieraz kilkanaście minut zanim przejdą moderację więc w tym czasie jest duża szansa że napisy zostaną pobrane mnóstwo razy.fakt że napiprojekt pobierze nieraz 2 godziny szybciej a nieraz 20 godzin szybciej, ale kto lubi napisy z translatora lub lekko lepsze.
do tego momentu zrozumiałem - to znaczy prawie zrozumiałem - skoro jest bez wartości dla programu to w końcu używacie tych napisów czy niesą dwie bazy, baza napisy24 (bez hash jest bez wartości dla programu)
kolejna baza Napisy24 (tego już nie ogarniam)i jest też baza dla programu, która składa się z napisów z bazy napisy24
wytłumaczysz nam jak według ciebie i twoich znajomych się te napisy "wklepuje" i skąd je "wklepujecie"i wszystkiego co tylko ktoś wklepie, a ktoś to ja i moi znajomi i ludzie z którymi pracuje
tutaj też proszę o podanie jakie programy umożliwiają pobieranie takich napisów i skąd dzięki nim można pobrać duże ilości napisów - bo skoro jest taka możliwość to może sam sobie zrobię konkurencję dla Napi i Napisy24 skoro tak po prostu można ściągnąć czyjeś bazy bez większego problemu.programy które to umożliwiają