Teraz po uruchomieniu wywala taki błąd:

A kiedy próbuję wyszukać napisy do pliku (PPM - Pobierz napisy z Napisy24.pl), program się wyłącza (Program przestał działać) i zostaje takie okienko:

Kod: Zaznacz cały
Vikings.S04E08.Portage.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-V
Vikings.S04E09.Death.All.Round.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-V
Vikings.S04E10.The.Last.Ship.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-V
Dokładnie z tych samych powodów zrezygnowałem z używania programu. Użytkowałem go tylko przez 3 dni i wróciłem do pobierania napisów poprzez stronę.Chamelleon pisze:
Druga sprawa, odrobinę poważniejsza, która obecnie skłoniła mnie do zaprzestania użytkowania z programu to błędy w monitorowaniu katalogu oraz sortowanie listy. Jak już wielokrotnie pisałem powyżej 10-20 plików na liście zaczyna się burdel i sortowanie jest potrzebne. Obecne sortowanie nie jest stosowane do nowo dodanych plików i za każdym razem trzeba po dodaniu nowych plików sortować od nowa. Brak sortowania po dostępności napisów też nie ułatwia życia.
Natomiast największym problemem jest skanowanie katalogu. Jak również wielokrotnie pisałem działa tylko raz (testowane na 3 różnych komputerach z Win 7 x64 i x86). Mając kilka sezonów, kilku różnych seriali i dodając kilka nowych odcinków nie ma szans na ich znalezienie i dodanie ręcznie, szczególnie, że mam skrypt automat, który przerzuca mi nowe odcinki ze zbiorowego folderu Download do seriali.
Dodawanie za każdym razem całego folderu też nie jest wyjściem bo trzeba po kilkadziesiąt razy zamykać informację, że plik jest już na liście a potem czekać aż program sprawdzi każdy plik w folderze czy posiada napisy zanim dojdzie do nowo wrzuconych plików. Po prostu to wszystko za długo trwa.
1. zrobioneArczi pisze:1. odinstaluj i oczyść może wszystkie katalogi z programem i zainstaluj ponownie
2. instalujesz w domyślnej lokalizacji c:\program....\napisy24\ ?
3. masz dyski sieciowe lub wymienne lub filmy na USB?
A do mojego problemu jakąś radę masz? Napisy które ściągam ręcznie pasują idealnie (czas trwania filmu) mimo, że nie mają konkretnie tej wersji odcinka w nazwie. Jest szansa, by program pobierał napisy, w ostateczności, po czasie trwania odcinka? Z jedną gwiazdką oczywiście.Arczi pisze:proszę odinstalować program całkiem - pobrać najnowszą wersję ze strony http://napisy24.pl/files/Napisy24.exe i ja zainstalować - to wersja 1.4 - to musi zadziałać