SubEdit-Player a Windows 8
SubEdit-Player a Windows 8
Czy udało się komuś uruchomić SubEdita pod WIN 8/8.1? Próbowałem kilka razy zgodnie z instrukcjami w poście 99 ale bez skutku. Na 7 udawało mi się odpalić...
Re: SubEdit-Player a Windows 8
A jaki błąd Ci wyskakuje?
Instalowałem SE na Windows 8 i poszło gładko, na 8.1 też działa dobrze, zainstalowałem najpierw sam program (bez wersji z kodekami itp), potem patcha na Vistę, w opcjach zgodności dałem "Uruchom jako administrator" i poszło (z kodekami K-Lite + Haali Media Splitter).
Instalowałem SE na Windows 8 i poszło gładko, na 8.1 też działa dobrze, zainstalowałem najpierw sam program (bez wersji z kodekami itp), potem patcha na Vistę, w opcjach zgodności dałem "Uruchom jako administrator" i poszło (z kodekami K-Lite + Haali Media Splitter).
Miałem prawie wszystkie błędy wymienione na tamtym forum. Po kilku godzinach walki w końcu się udało. Nadal kiedy odtwarzam w oknie to się krzaczy (czarne pasy na dole i po prawej stronie), ale już na pełnym ekranie wszystko śmiga.
Też mi się wydaje, że nie ma lepszego programu do "produkcji" napisów.Vieslav pisze:... Sub-Edit, chociaż już nie jest rozwijany od lat, to wciąż najlepszy program do tłumaczeń...
Nowy SubEditPlayer to byłby hit!Vieslav pisze:...Może dałoby się namówić programistę programu napisy24, aby w wolniej chwili pochylił się nad problemem Sub-Edita...
Po dłuższych zmaganiach udało mi się uruchoić SubEdita na Win 8.1.
Pozostały dwa problemy: nieprzezroczyste napisy i "rozpikselowany" obraz, które w Win 7 rozwiązywało się przez wyłączenie kompozycji pulpitu.
Czy udało Wam się uporać z tym w Win8?
Pozostały dwa problemy: nieprzezroczyste napisy i "rozpikselowany" obraz, które w Win 7 rozwiązywało się przez wyłączenie kompozycji pulpitu.
Czy udało Wam się uporać z tym w Win8?
meble kuchenne na wymiar warszawa