Zaproponuj serial albo film do przetłumaczenia. Im więcej informacji podasz, tym większa szansa, że ktoś nim się zajmie!
-
Vieslav
bialypc pisze:Film miał swoją premierę 25 lipca 2014, i do tej pory niema napisów
Znalazłem przyczynę:
reżyseria:
Uwe Boll
scenariusz:
Uwe Boll
-
bialypc
bialypc pisze:Znalazłem przyczynę:
reżyseria:
Uwe Boll
scenariusz:
Uwe Boll
Ależ żeś podał przyczynę tak samo można napisać o każdym reżyserze. Zawsze się znajdzie masa ludzi którym dany reżyser czy jakiś grający aktor im nie odpowiada i piszą takie brednie jak ty. Oglądałeś wo gule pierwszą część, czy wystarczyło ci stwierdzenie że jeśli reżyser "Uwe Boll" to musi oznaczać kiepski film. Zapewniam cię że wcale tak nie jest. Film świetny, 2 część wcale nie gorsza, będzie kręcona trzecia część. Tak poza tym to on nakręcił również film POSTAL.

i sporo innych które mi się podobały.
A odnośnie "NAPISÓW DO TEJ 2 CZĘŚCI" to sobie poradziłem na swój sposób. Na stronce którą podałem z 28 różnymi wersjami napisów w wielu językach również "Angielskim" znalazłem napisy po "Czesku" z tymi napisami "Google Translator" poradził sobie perfekcyjnie
jedynie w czasie oglądania poprawie sobie drobne błędy jeśli jakieś najdę
Tak więc obejrzę sobie tak czy siak.
P.S
Uwielbiam oglądać filmy ze 'Steven Seagal-em"
"Sylvester Stallone"
"Jean-Claude Van Damme" i innymi których pewnie uważasz za kiepskich aktorów
-
Maidenman
Witam, wkrótce rozpoczynam pracę nad tłumaczeniem. Status postępu można śledzić na stronie głównej

-
bialypc
Maidenman pisze:Witam, wkrótce rozpoczynam pracę nad tłumaczeniem. Status postępu można śledzić na stronie głównej

No i bardzo wielkie dzięki za tą informację, bo jednak to co pisałem wyżej wcale nie tak perfekcyjnie mi to przetłumaczyło. Jeszcze raz wielkie dzięki szkoda że dopiero teraz film ma już prawie rok, a pierwszą część oglądałem dopiero kilka dni temu. I nie nudziłem się w trakcie oglądania wcale.

-
falszywekonto69
autor: falszywekonto69 » 30 maja 2015, 14:41
Również czekam na napisy do tego filmu.
Dziękuję serdecznie za ciężką pracę i kawał dobrej roboty.
-
Maidenman
Powoli kończę napisy. Napisy pojawią się jeszcze dziś. Dzięki za wsparcie

meble kuchenne na wymiar warszawa