Z tego co wiem, w internecie przetłumaczone są tylko dwa pierwsze sezony, które można było oglądać na TVN player. Jednakże dalszych sezonów się nie podejmują, ani też żadni inni tłumacze. Za to w Ameryce aktualnie transmitowany jest już piąty sezon. Wszystkie odcinki po angielsku można znaleźć np. tu: http://watch-series-tv.to/serie/dance_moms
Wydaje mi się,że to show nie jest w Polsce nawet kojarzone,więc postaram się go trochę przybliżyć

Seria dokumentalna „Taniec – marzenie mojej mamy” pokazuje życie grupy dziewcząt w wieku od 6 do 13 lat, które stawiają pierwsze kroki w tanecznej karierze. Bohaterki biorą lekcje tańca w jednej z najlepszych amerykańskich szkół, w której trenerką jest surowa i bardzo wymagająca Abby Lee Miller. Lekcje z nią nie przypominają dobrej zabawy. Wyczerpujące treningi trwają nawet po pięć godzin dziennie. Dziewczynki wyginają swoje ciała do granic możliwości. Całe życie tancerek jest podporządkowane jednemu celowi - każda z nich ma zostać wielką gwiazdą, która podbije światowe sceny.
Każdy z Was kojarzy chyba kontrowersyjne teledyski Sii, np. Chandelier lub Elastic Heart? Dziewczynka,która tam występuje to Maddie Ziegler- jedna z tancerek Abby Lee Dance Company